Indsend udviklingsønsker til OS2iot

23 august, 2022 af
Indsend udviklingsønsker til OS2iot
OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab, Rasmus Frey

Der er allerede opsamlet knap 100 udviklingsønsker til IoT-netværksserveren OS2iot. Nogle af de mest efterspurgte handler om bedre integrationer til leverandørers løsninger, bedre fejlsøgningsværktøjer og flere muligheder for at få overblik over ens IoT-enheder.

Vi planlægger et nyt udviklingsforløb først i 2023, så vi kan få indfriet de vigtigste ønsker og mere til. På den måde kan OS2iot blive en endnu mere attraktiv og oplagt netværksserver i en IoT-infrastruktur.

For at skaffe nok finansiering til at kunne gøre et reelt indhug i de mange udviklingsønsker bliver det nødvendigt med en crowdfunding. Det vender vi tilbage med nyt om senere, for først skal alle udviklingsønsker indsamles og prioriteres.

Sådan indsendes ønsker til OS2iot

Inden koordinationsgruppen prioriterer udviklingsønskerne, vil vi gerne være sikre på, at myndigheder og leverandører har haft mulighed for at byde ind med behov og ønsker.

Det er der selvfølgelig altid mulighed for at gøre, men til næste udviklingsforløb er der deadline for input mandag d. 5. september.

Inden I indsender et ønske, er det godt at bruge lidt tid på at kigge i OS2iot's backlog i JIRA, som allerede dækker mange områder.

Der er mulighed for at levere udviklingsønsker på den måde, I foretrækker:

Uanset hvordan ønsker leveres, sørger vi for at koordinere dem.

Mens vi har dig - hjælp med et hurtigt spørgeskema

Vi vil gerne være klogere på udbredelsen af OS2iot og få en opdateret fornemmelse af, hvilken tilgang myndigheder har til IoT. Med den viden kan vi bedre støtte op om samarbejdet og sikre den bedste retning fremad for produktet.

Derfor håber vi, du vil bruge to minutter på at svare på nogle få spørgsmål, hvis du repræsenterer en myndighed.

Tags
Vores blogs