En ny leverandør til OS2kitos fra juni 2019

4 juli, 2019 af
En ny leverandør til OS2kitos fra juni 2019
OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab, Rasmus Frey

OS2kitos fik en ny leverandør i juni i år. Det blev Strongminds. Valget faldt på netop Strongminds efter en grundig afsøgning og dialog med potentielle leverandører.

Kitos-sekretariatet kvalificerede i første omgang en række krav til en ny leverandør. Derefter afsøgte kitos-sekretariatet og OS2-sekretariatet i samarbejde mulige nye leverandører til løsningen. Fem potentielle leverandører blev udvalgt. Hver af dem fik tilsendt adgang til kildekoden, kitos-sekretariatets beskrivelse af projektet og dets leverandørkrav, samt rapporten fra det gennemførte code review.

En leverandør valgte ikke at deltage i dialogrunden.

En de fire tilbageværende blev Strongminds valgt, fordi de viste god forståelse for projektets behov og situation. Samtidigt viste de en god forståelse for OS2-samarbejdet, en stor grad af initiativ samt konstruktivitet i deres samarbejdsform.

Samarbejdet med Strongminds begyndte sidst i juni, hvor Strongminds afholdt første sprint d. 26/6. I første omgang er fokus at følge op på anbefalinger fra code review og at levere på brugerønskerne i backloggen. Brugerkommunerne af OS2kitos får tilsendt en mere detajleret tidsplan.

Vi ser frem til et godt samarbejde med Strongminds.

Tags