OS2 har 10-års jubilæum

27 april, 2022 af
OS2 har 10-års jubilæum
OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab, Rasmus Frey

Derfor vil vi gerne sige tusind tak, fordi alle der er med som anvender, arbejdsgruppe eller leverandør. Og et stort tillykke med jubilæet til alle jer, der har været med fra starten.

Det er den stiftende bestyrelse Jytte Møller Christensen (Ballerup), Per Tostenæs (Ishøj), René Rise Nielsen (København), Henrik Friis Sørensen (Syddjurs) og Kristian Pallesen (Sønderborg) – og det gælder selvfølgelig også alle de andre deltagere til generalforsamlingen: Jette Brøndum (Ballerup), Jesper Vig Meyer (Ishøj), Thomas Mikkel Jensen (Ishøj), Thomas Nylander Nørgaard (København), Jon Badstue Pedersen (Syddjurs), Ole Bjarke Nielsen (Syddjurs) Tina Regelsen (Sønderborg), Connie Kristine Nielsen (Sønderborg)

Billede fra OS2s stiftende generalforsamling

 

Tillykke med 10 år i OS2 til de stiftende kommuner, der tog initiativet: Ishøj, Ballerup, København, Syddjurs og Sønderborg kommuner. Og jer, der var med allerede fra første år: Morsø, Ringsted, Kolding, Favrskov, Skanderborg og Rebild kommuner. Sekretariatet har sent en kærlig hilsen til de kommuner, der startede OS2 i 2012 i form af en kage.

Skal vi tager 10 år mere med nytænkende, behovsdrevne digitale løsninger til den offentlige sektor? Igennem open source og med lokalt ejerskab over jeres it-løsninger, selvfølgelig.