Mød OS2BOS på Digitaliseringsmessen i Odense

4 september, 2020 af
Mød OS2BOS på Digitaliseringsmessen i Odense
OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab, Rasmus Frey

Har I også udfordringer med at styre budgetterne på socialområdet?

OS2BOS giver et kontant overblik over hvad enkelte ydelser og sager koster, allerede inden du godkender bevillingen. Bevillings- og styringssystemet sikrer desuden at der er overensstemmelse mellem paragrafferne i serviceloven og mulighederne for at bevilge bestemte ydelser.

Med OS2BOS kan du endda få et overblik hvordan sager udvikler sig økonomisk i fremtiden, længe inden de faktiske ydelser er godkendt - og I kan dermed nå at justere budgetter eller ydelser inden budgetterne overskrides.

Data fra OS2BOS giver mulighed for månedlig budgetopfølgning, sammenhænge mellem sagstyper og omkostninger, samt at vurdere effekt af indsatser i forhold til pris. Et vurderingsmodul baseret på "Den Svenske Model" understøtter at barnet får den støtte som situationen kræver, samt at der løbende kan følges op på hvordan indsatserne virker. Data fra vurderingsmodulet kan bruges til at vurdere effekten af forskellige indsatser.

Vi står klar til at demonstrere OS2BOS og svare på spørgsmål om systemet den 23. september 2020 på Digitaliseringsmessen i Odense.

Venlig Hilsen

Anne Dorte Bach
Projektleder på OS2BOS, Magenta

annedorte@magenta.dk

 

Tags
Vores blogs