Styrk jeres visuelle formidling af information til 

borgere og medarbejdere

Hvorfor?

OS2display gør det let og billigt for jer at producere, publicere og administrere indhold til infoskærme. Det være sig internt til medarbejdere eller eksternt til borgere i de offentlige rum. Systemet kan bruges på alle skærme og projektorer, med en netværksforbindelse.


For hvem?

  • For dig der administrer infoskærme på biblioteker, plejehjem, svømmehaller, skoler og andre offentlige rum.

Med OS2display får I

Differentierede roller og rettigheder

Brugere kan tildeles forskellige roller og rettigheder, alt efter deres erfaringer, ansvar og organisatoriske placering.


Fleksibilitet i forhold til skærmtyper og skærmretning

En løsning der understøtter alle skærmstørrelser og projektorer, hvad end der er tale om horisontal og vertikal fremvisning.


Central webbaseret administration

En webbaseret løsning med et globalt administrationspanel.
Formbare skabeloner

Med OS2display følger færdiglavede skabeloner såvel som der kan designes og tilføjes nye.


Integreret filmafspiller

Mulighed for at vise levende billeder på jeres skærme, og gøre de levende elementer til en del af jeres spillelister.


Planlægning af visning

Mulighed for at time og tilrettelægge spillelister og slides, så de passer med modtagernes færden og adfærd.


Kom i gang allerede i dag!

Tryk på knappen for at komme videre til Github, hvorfra du kan hente installationspakken, der består af en          compose fil og medfølgende installationsvejledning. 

Hvis du ønsker hjælp til jeres test og implementering af OS2display, kan du kontakte en af de tilknyttede OS2-leverandører, du finder nederst på denne side.


Tilslutning til OS2display

Nedenstående produktvederlag består af et produktbidrag, som går ubeskåret til at vedligeholde og udvikle OS2display. Hertil kommer et mindre OS2-bidrag, som medvirker til at dække OS2-sekretariatets drift og produktadministration. Taksten for det samlede produktvederlag fastsættes på den årlige OS2-generalforsamling. Tilslutningsafgiften er et engangsbeløb, der doneres tilbage til projektet bag udviklingen af OS2display. 

Medlem af OS2

Tilslutningsafgiften til OS2display er 15.000 kr.

Dertil betaler tilsluttede medlemmer årligt 26.250,00 kr. til OS2-produktsamarbejdet.

Ikke medlem af OS2

Tilslutningsafgiften til OS2display er 15.000 kr.

 Dertil betaler tilsluttede ikke-medlemmer årligt 31.250,00 kr. til OS2-produktsamarbejdet.

Styrk jeres formidling og spar penge

Udover at være en forening, er OS2 et produktfællesskab hvor medejerskab, gennemsigtighed og samarbejde er centrale kerneværdier. Sammen ejer, udvikler og vedligeholder vi digitale IT-løsninger, som løser konkrete behov i den offentlige sektor. 

For jer der anvender OS2display betyder det, at I samtidigt med at I styrker jeres visuelle formidling af informationer til borgere og medarbejdere, sparer penge ved at bidrage til den centrale finansiering, af løsningens vedligehold og udvikling. I takstbladet her kan du se hvad det koster jer at tilslutte jer, og når I er klar til at gå hele vejen, kan I hente tilslutningsaftalen her. Den underskrevne tilslutningsaftale sendes via e-mail til OS2-sekretariatet på os2@os2.eu


Kom godt i gang med et OS2-produkt


Kom med i et fællesskab

Det er en gruppe af tilsluttede anvendere, der prioriterer, kvalificerer og igangsætter udvikling af OS2display. Produktkoordinatoren leverer sekretariatsbistand såvel som kontakt til samarbejdspartnere og OS2-leverandører. Referater fra koordinationsgruppens møder findes her.

Hvis I vil tættere på udviklingen af OS2display, kan I komme helt tæt på samarbejdet og backloggen over udviklingsønsker her. I er også velkomne til selv at oprette konkrete udviklingsønsker, som koordinationsgruppen herefter vil drøfte, kvalificere og prioritere.

Ved spørgsmål til produkttilslutning eller koordinationsgruppens arbejde, er I velkomne til at kontakte produktkoordinator Thomas Gjerulff på thomas@os2.eu


Læs mere om koordinationsgruppens rolle

Allerede anvender eller interesseret i at blive det?

Produktniveau 1


Dette produkt betegner vi som et Niveau 1-produkt. 

Det henviser til OS2's governancemodel, hvor produktniveauer beskriver et produkts modenhedsniveau.

Læs om produktniveauer

Governancemodel

Læs mere om OS2's governancemodel for at blive klogere på hvordan OS2-fællesskabet modner, skaber organisering og udbredelse omkring  fællesoffentlige it-produkter.

OS2's governancemodel