Over 11 kommuner har testet KITOS 2.0

20 januar, 2017 af
Over 11 kommuner har testet KITOS 2.0
OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab, Rasmus Frey

Flere end 11 KITOS kommuner har de sidste 14 dage aktivt bidraget med at få testet KITOS 2.0 i bund, og Sekretariatet vil gerne sige tak til alle kommuner, der har hjulpet med at teste.

Der er kommet mange, hurtige, konstruktive og detaljerede tilbagemeldinger fra testkommunerne, og Sekretariatet har i de seneste uger løbende rapporteret fejl til leverandøren, hvoraf de fleste er løst. 

”Nu nærmer vi os tidspunktet hvor den nye version af KITOS skal i drift, og vi skal derfor sætte ind med slutspurten. Officielt har vi til og med fredag 20. januar, men vi har testmiljøet til vores rådighed helt op til lanceringen. Finder vi flere fejl i de kommende uger, skal de indberettes hurtigst muligt og rettelserne vil måske komme med, eller de vil blive rettet i ugerne efter lanceringen”,
fortæller Leif Lodahl, projektleder af udviklingsprojektet.

Testmiljøet opdateres cirka en gang om ugen og testdeltagerne opfordres til at genteste fejl, der er blevet rettet.

Testkommunerne er Aabenraa, Favrskov, Gladsaxe, Glostrup, Hedensted, Horsens, Hjørring, Ikast-Brande, Køge, Randers, Silkeborg og Syddjurs Kommune.

Flere af de deltagende testkommuner er med i KITOS arbejdsgrupper, og Sekretariatet har også kigget testdeltagerne fra Projektarbejdsgruppen over skuldrene, mens de har siddet og testet, og vil inden lanceringen af KITOS 2.0 holde et arbejdsmøde med Kontraktarbejdsgruppen, som også har bidraget aktivt til testforløbet og med mange af udviklingsønskerne.

På OS2kitos Yammer side, har Sekretariatet oprettet en testgruppe, hvor testdeltagerne dagligt er kommet med feedback på KITOS 2.0.

Af Samira Massoudi

Tags