Leverandør valgt til udvikling af OS2valghalla 3.0

12 december, 2022 af
Leverandør valgt til udvikling af OS2valghalla 3.0
OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab, Rasmus Frey

OS2valghallas koordinationsgruppe er glade for at kunne meddele, at Atea er blevet tildelt opgaven som udviklingsleverandør af den nye version 3.0 af OS2valghalla på en SKI-aftale.

Atea har valgt at samarbejde med underleverandøren Precio Fishbone, som nogle måske kender for deres intranet-løsning, Omnia. I Sverige vækker navnet dog genklang blandt kommuner på grund af produktet Kaskelot Online, som i flere år har været en udbredt løsning til rekruttering og håndtering af deltagere til valg.

Precio Fishbone har altså allerede erfaring med at understøtte valgopgaver digitalt, og de samarbejder i dag med +50 svenske kommuner. I koordinationsgruppen tror vi på, at denne erfaring samt potentiel synergi med Kaskelot Online vil øge kvaliteten af udviklingen af OS2valghalla 3.0, og vi ser frem til samarbejdet.

Der afholdes orienteringsmøde om OS2valghalla 3.0 torsdag d. 15. december kl. 13. Her vil Precio Fishbone kort blive introduceret for de kommuner, der deltager i samarbejdet om OS2valghalla 3.0

Vores blogs