Et vidensdelingsværktøj hvor alle hjælper alle. Det er OS2loop.

15 december, 2021 af
Et vidensdelingsværktøj hvor alle hjælper alle. Det er OS2loop.
OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab, Rasmus Frey

OS2loop har en effektiv spørgsmål-svar funktion og samt solid understøttelse af struktureret indhold som eksempelvis vejledning og instrukser. Det er et helt forretningsnært produkt, som længe har kørt i Aarhus Kommune. I samarbejde med Ballerup Kommune er løsningen nu videreudviklet yderligere.

OS2loop er blevet opdateret til Drupal 9, men rygraden i løsningen er fortsat den samme. Nemlig at være det primære sted hvor viden findes - Findes det, findes det her. Det kan være ved at stille spørgsmål og få svar fra en kollega som måske ikke lige sidder ved siden af eller i samme team eller afdeling. Eksempelvis plejepersonale, der er på farten i løbet af dagen.

Løsningen har været igennem et code review og den sidste udvikling i denne omgang er på plads til februar. Det er en opstramning af brugergrænsefladen, der gør det endnu lettere at finde den information man har brug for.  

Udviklingsprocessen er drevet af Ballerup og Aarhus Kommune, og målet er at få løsningen op på niveau 2 i forhold ttil OS2s governancemodel og få endnu flere til at anvende løsningen, og bidrage til den fremadrettede udvikling af OS2loop.

 

 

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte Lasse Skjalm – lask@aarhus.dk eller Martin Nygaard – mny6@balk.dk

Videopræsentationer og en implementerings-case kommer i det nye år, når de sidste udviklinger er afsluttet.

Tags