Bestyrelsen 2023: Suppleant Eske Kock Pedersen

3 maj, 2023 af
Charlotte Heikendorf

Vi har stillet bestyrelsen et par spørgsmål, så vi kan lære dem bedre at kende. Her er det suppleant Eske Kock Pedersen (interview fra 2023).


Hvad laver du i dit daglige arbejde?

Jeg er pr. 1. april i år tiltrådt som digitaliseringschef i Ballerup Kommune efter en række gode år i Københavns Kommune. Digitaliseringsafsnittet i Ballerup er blandt andet ansvarlig for IT-projekter og herunder processerne omkring IT-anskaffelser og udvikling af nye løsninger i tæt samarbejde med vores forskellige forretningsområder. Vi varetager også en række driftsopgaver, hvor andre er placeret i IT-Forsyningen, der er et fælleskommunalt driftsselskab ejet sammen med Egedal, Allerød og Furesø kommuner. Og netop nu er vi i gang med en spændende proces, hvor vi er rundt i de forskellige fagudvalg og drøfte digitalisering. Det skal munde ud i et sæt politiske principper for digitalisering, som skal være med til at sætte rammerne for vores videre arbejde.  

 

Hvad motiverer dig for at være suppleant til bestyrelsen i OS2?

Jeg har i min tid i København haft mange drøftelser omkring fordelene ved at indgå tættere i OS2-samarbejdet. Og da jeg startede i Ballerup, der er aktive medlemmer af OS2 og tillige har sekretariatsfunktionen for to produkter, synes jeg det kunne være spændende at komme tættere på arbejdet. Det håber jeg, kan give mig et endnu bedre indblik i, hvordan vi kan udbrede gode løsninger og erfaringer mellem kommunerne.

 

Har du andet bestyrelsesarbejde eller lignende tillidshverv?

For tiden har jeg ikke andet bestyrelsesarbejde, men jeg har en lang fortid i spejderbevægelsen, hvor jeg i en tolvårig periode var leder og dermed også fast medlem af bestyrelsen for en spejdergruppe. Siden har der været bestyrelsesposter i andelsforeninger og i min datters børnehave. Men bestyrelsesarbejde i en organisation som OS2 er nyt for mig. Det ser jeg frem til at prøve kræfter med.

 

Hvad laver du, når du ikke slår dine folder i Ballerup Kommune?

Jeg er far til Alfred og Katinka og gift med Rebecca og førstepasser af kaninerne Maggie og Sofus. Vi bor alle sammen i Valby, hvor vi har boet i 11 år. Spejderarbejdet fylder ikke så meget mere – ud over de årlige januarture, men mandag aften kan man finde mig i øvelokalet, hvor jeg spiller bas i et coverband.


Vores blogs