Smartmail som OS2-produkt

Hvad skal der til?

Hej, du er sikkert her, fordi du har hørt eller læst, at Smartmail bliver et open source produkt i OS2-fællesskabet - Det er også vores ønske.

OS2-fællesskabet har modtaget en henvendelse fra den nu nedlagte projektgruppe og har indgået i dialog. Men det har endnu ikke været muligt at etablere Smartmail som et OS2-produkt. I øjeblikket er det blokeret af manglende overdragelse af kildekode og dokumentation.

OS2-fællesskabet venter på, at de kommuner, som anvender produktet, lægger pres på med en forventning om, at produktet skal være et åbent samarbejde om en åben kildekode, som vi kender det fra andre OS2-produkter. Vi kan i OS2-fællesskabet ikke komme videre i processen, medmindre kommunerne selv ønsker det og vil bruge de nødvendige kræfter til at blive medejer af kildekoden bag Smartmail.

I mellemtiden kan du og den organisation, du repræsenterer, tilkendegive, at I er interesserede i Smartmail og gerne vil se det som et open source produkt i OS2. 

Udfyld gerne formularen nedenfor.

Jeg er interesseret i at Smartmail bliver et samarbejde og produkt i OS2-fællesskabet:

Separate email addresses with a comma.

Tak for interessen

Det er vigtigt for os at have kendskab til hvem og hvor mange der er interesserede. Det er sådan vi kan fokusere på de rigtige behov og løsninger.