OS2valghalla 3.0 business case - nye anvendere

1 marts, 2023 af
Mogens Kjeldsen

OS2valghalla gør det nemmere at afvikle et velfungerende valg. Med et system dedikeret til at rekruttere og håndtere valgbemandingen – borgere som medarbejdere – kan man let holde overblikket og koncentrere sig om vigtigere opgaver.

Alle medvirkende i valget og partierne kan tilmelde sig og koordinere direkte ved hjælp af systemet. Det er også en kommunikationsplatform, hvor man kan sende information til alle medvirkende i valgprocessen.

Den eksisterende udgave af OS2valghalla (version 2.0) står overfor en omfattende opgradering, som kommer til at prioritere selvbetjening over manuelle og trivielle opgaver som fx at servicere borgere, der ønsker at skifte valgsted.

Det nye OS2valghalla 3.0 bliver et mere logisk, brugervenligt og sikkert system. Samtidig tilbyder det mulighed for nemmere at håndtere medarbejdernes opgaver under valget.

Udviklingen af OS2valghalla 3.0 skal finansieres via en crowdfunding blandt de kommuner, som gerne vil anvende produktet.

Denne business case er målrettet nye anvendere af OS2valghalla. Heri beskrives motivation, investeringsmål, gevinster, omkostninger og risici ved investering i crowdfundingen af OS2valghalla 3.0.


Dem, der allerede benytter OS2valghalla kan se en business case til eksisterende anvendere.