OS2Kle-workshop i KL-huset d. 8. februar

10 februar, 2017 af
OS2Kle-workshop i KL-huset d. 8. februar
OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab, Rasmus Frey

De mere end 35 deltagere repræsenterede 17 kommuner, 4 leverandører, KL, Kombit og Digitaliseringsstyrelsen. Programmet startede med Peter Thranes, KL,  indlæg om klassifikation, hvor der blev naglet grundbegreber, kigget i glaskuglen og peget på nye arbejdsområder.

De korte nyheder fra Taxon, Koordinationsgruppen og KL-redaktionen blev givet af Brian Jacobsen, Taxon, Joachim Eriksson, KL, og Henrik Bojsen, Syddjurs Kommune, herunder ideer om et fælles sekretariat og status på udviklingen af OS2Opgavefordeler.

Efter frokost gav Rune Mortensen, Vesthimmerland Kommune, et indblik i deres postprojekt med KLE-briller efterfulgt af Carsten Møller, Skanderborg Kommune, hvor KLE tiltænkes en rolle både i post- og adgangsstyring.

Brian Graversen, Digital Identity, tog forsamlingen med på den store OS2Opgavefordeler-tur, hvor den nye funktionalitet til dynamisk adgangsstyring var i fokus, og det gav en livlig spørgelyst og debat. Det gled over i en kommunerunde, hvor fokus var på erfaringsudveksling indenfor ESDH-formidling af KLE i administrationen - hvor bredt, hvordan og hvorfor. Brian Jacobsen, Taxon, tog en efterbrænder om blanketter og kvaliteten i KLE-opmærkningen. 

 

 

Tags
Vores blogs