Os2faktor v. 1.1 klar til implementering

11 februar, 2019 af
Os2faktor v. 1.1 klar til implementering
OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab, Rasmus Frey

Koordinationsgruppen bag OS2faktor har gjort et stort stykke arbejde med at komme med input, sparing og teste OS2faktor version 1.1 leverancen, og den er nu klar til implementering hos de kommuner der ønsker at gøre brug af den fælles driftinfrastruktur i OS2.

En håndfuld af kommuner har allerede fået etableret en teknisk integration til det fælles driftsmiljø og afprøvet de vejledninger der er udarbejdet til dette.

Tilslutningsaftalen til OS2faktor og den fælles drift samt vedligehold er klar og kan findes her.

Man kan tilgå selve driftsmiljøet på nedenstående adresse, hvor såvel driftstatus, adgang til selvbetjening, samt information om implementering og klienter kan tilgås.

https://www.os2faktor.dk/

Husk der afholdes også implementeringsworkshops i hhv Aarhus og Vallensbæk i marts, som man skal være mere end velkommen til at tilmelde sig på nedenstående links. Bemærk at datoen for workshoppen i Aarhus er blevet flyttet (til 8. marts), da den før lå oven i vinterferien.

Udvikling af release 1.2 er i fuld gang og forventes klar til medio marts, men bemærk at både release 1.2 og release 1.3 ikke kommer med ny funktionalitet der er relevant for AULA, men alene er nye connectors og integrationsmekanismer, der understøtter en bredere anvendelse af OS2fakor, så release 1.1 er mere end klar til AULA for dem som afventer den funktionalitet.

Tags
Vores blogs