OS2datascanner - Release 3.7 nyheder

21 januar, 2021 af
OS2datascanner - Release 3.7 nyheder
OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab, Rasmus Frey

Tjek scannerjob status
Med release 3.7 kommer en meget efterspurgt feature, nemlig status på scannerjobs. Nu kan man i administrationsmodulet få et overblik over kørende scans og hvornår de forventes at være færdige. Man kan også se et overblik over allerede afsluttede scans. Med denne feature bliver det meget nemmere at planlægge sine scans.

Filtrering i rapportmodulet
Nu bliver det nemmere at sortere sine matches i rapportmodulet. Man kan nemlig filtrere på hvilket scan matches er fundet i og hvilken følsomhed et match har. Dette er første version af en feature der løbende vil blive udvidet med flere filtreringsmuligheder i fremtiden.

Releasenyheder
I tillæg til de brugervendte funktionaliteter er der lavet en lang række forbedringer af systemet. Eksempelvis kan man nu ikke starte et scan, der allerede kører. For et fuldt overblik over, hvad der kommer med release 3.7 kan du læse releasenyhederne her.

Mere på vej... Meget mere!
Der er stor efterspørgsel efter OS2datascanner, og efter nye features i systemet. Allerede mandag d. 25. starter 3 nye udviklere på OS2datascanner holdet, og det bliver startskuddet til realiseringen af en række af de allermest efterspurgte funktionaliteter. Her følger et kort overblik over hvad der er på vej:

API
Allerede i starten af februar forventer vi, at kunne offentliggøre OS2datascanners API. Med API'et kan man integrere OS2datascanner til et hvilket som helst system. Det betyder eksempelvis, at man kan prescanne emails eller dokumenter inden de bliver sendt. Kontakt os, hvis du ser nogle potentielle integrationsmuligheder!

Integration med Microsoft Active Directory
OS2datascanner baserer allerede SSO på Microsofts active directory, men i løbet af Q1 forventer vi at færdiggøre en stor milepæl: Nemlig at Active Directory automatisk provisionerer brugere og genererer lister til scan af eksempelvis emails. Det betyder, at man ikke længere skal uploade lister over emails der skal scannes.

Ledelses- og DPO modul
En anden meget efterspurgt feature er ledelses- og DPO modulet, hvor man som DPO eller leder kan få det statistiske overblik over matches i organisationen. Både her og nu og i udviklingen over tid. Vi forventer at denne feature lanceres ultimo Q1/Primo Q2. Har du lyst til at klikke lidt rundt i vores mock-up for at se hvordan denne feature vil se ud, så kan du gøre det her.

Og en masse andet...
I tillæg til udvikling af de store features vil der i den kommende tid også blive arbejdet på forbedring af algoritmen. Både i forhold til yderligere minimering af falske positiver og performance. Der vil også blive implementeret massehåndtering, så man i rapportmodulet kan markere en række matches som håndteret på én gang.