Nyt fra inspirationsdagen om KLE – OS2opgavefordeler og OS2KLE

11 september, 2017 af
Nyt fra inspirationsdagen om KLE – OS2opgavefordeler og OS2KLE
OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab, Rasmus Frey

OS2opgavefordeler og adgangsstyring var på programmet, da 30 OS2-kommuner og leverandører fra hele landet mødtes til KLE-inspirationsdag.

Tirsdag d. 29. august afholdte koordinationsgruppen for OS2KLE og OS2opgavefordeler KLE-inspirationsdag i Skanderborg. Her var fokus på OS2opgavefordeler og adgangsstyring med udgangspunkt i Syddjurs Kommunes anvendelse heraf.

Brian Graversen fra Digital Identity (på vegne af Syddjurs Kommune) brugte formiddagen på at fortælle om og demonstrere de nye funktioner i OS2opgavefordeler, som giver mulighed for at opmærke organisationen, og blive klar til at afgrænse data i jobfunktionsrollerne. Efterfølgende indtog Carsten Møller fra Skanderborg kommune scenen og fortalte om post og KLE i Skanderborg. Leif Lodahl fra Ballerup kommune fortalte om motivation og planer for opmærkning af organisationen med KLE. Dette gav anledning til samtale og spørgsmål fra de fremmødte, som delte erfaringer og frustrationer med hinanden.

Om eftermiddagen samledes deltagerne igen for at blive klogere på automatisering af postdistribution og systemadgange vha. OS2opgavefordeler og OS2KLE. Her viste Brian Graversen deltagerne Syddjurs arbejde med KLE og adgangsstyring. Oplægget bød også på et historisk overblik over OS2 og KLE v. Brian Jacobsen fra Taxon, og hvordan samarbejdet har udviklet sig. Mads Lund fra Horsens kommune fortalte om Inputmanagement & postarkitektur i Horsens. Eftermiddagen bød også på en livlig diskussion blandt de fremmødet, og en lang række fordele, udfordringer og behov blev vendt.

Blandt de fremmødte var der en god blanding af kommuner og leverandører med bl.a. Digital Identity, Strongminds, Reflective, Taxon, Konnect og Miracle. Alt i alt en spændende dag med mange input fra de fremmødte, som fik diskuteret både erfaringer og frustrationer.

Projektleder på OS2opgavefordeler og OS2KLE Henrik Bojesen fra Syddjurs kommune kunne afslutte en succesfuld dag, og sende alle klogere hjem. I år blev en dag af den mere nørdede slags, vi glæder os allerede til næste års inspirationsdag.

Vores blogs