Ny kommunikations-medarbejder – interviewer sig selv

Formidabel, original og ualmindeligt sympatisk kommunikationsprofil tilslutter sig OS2’s sekretariat.
23 august, 2023 af
Sisse Karlsson


Dette blogindlæg er til dig, der interesserer dig for, hvad og hvem OS2 er og hvad der rør sig i OS2's verden. Måske er du medlem, måske overvejer du at blive det eller noget helt tredje.

Formidabel, original og ualmindeligt sympatisk kommunikationsprofil tilslutter sig OS2’s sekretariat.Det kompetente hold på OS2’s sekretariat bød d. 16. august 2023 velkommen til ny kommunikationsmedarbejder, Sisse Karlsson (undertegnede). 

Charlotte, som hidtil har stået for kommunikationsopgaven drog før sommerferien videre til nye eventyr. Nu er det Sisse (altså mig), der træder ind på kontoret i Aarhus, og skal forsøge at udfylde de fine sko, Charlotte har ladet stå tilbage. 


Sisse kommer fremover til at stå for OS2’s generelle nyhedsbreve – for eksempel når nye kræfter tilslutter sig teamet. I sagens natur har jeg derfor været nødsaget til at interviewe mig selv, for at blive klogere på, hvad jeg ser mig bidrage med hos OS2. 


Når du har læst helt til ende, vil du derfor vide, 1) om den slags overhovedet kan lade sig gøre og 2) hvordan du, her og nu, kan få glæde af Sisse. 


Skal lære målgruppen (dig, kære læser!) at kende 


”Jeg er ivrig efter at komme i gang – måske endda en smule utålmodig, for jeg motiveres i dén grad af at skabe resultater”, fortæller jeg mig selv, da jeg spørger mig om, hvordan det er at træde ind i rollen som kommunikationsmenneske hos OS2. 

Jeg virker oplagt og energisk, da jeg taler med mig. Vi sidder sammen, ved mit skrivebord i ITK's lokaler på Dokk1, og jeg tænker ved mig selv, at jeg passer ganske godt ind her. Og så melder spørgsmålet sig: Hvad er mon det vigtigste at tage fat på, når det gælder kommunikationsindsatsen i OS2? 

”Først og fremmest skal jeg jo lære målgruppen (altså dig, kære læser), at kende. Hvad er det vigtigste for vores medlemmer? Hvilke behov kan kommunikations-indsatsen prioritere at imødekomme, her til en start? Hvordan rammer vi hovedet på sømmet? Det kan jeg bedst vurdere og prøve af, når jeg har fået en fornemmelse af OS2 som community”.


Jeg fortsætter: ”Jeg synes, jeg allerede er kommet godt fra start med, her fire dage inde i ansættelsen. Jeg har nemlig det bedste hold omkring mig her på kontoret – så er det sagt!”. 


Sisse er til for dig - medlem og interessent 


Jeg forklarer mig, at noget af det vigtigste jeg fokuserer på i kommunikationsopgaven, er at sikre, at det altid er tydeligt, hvad du som modtager får ud af den information, vi præsenterer dig for. Det er i al fald ambitionen. 


Så hvordan får du, som medlem og interessent, mest ud af Sisse? Det gør du, når du giver lyd, hvis du  

  •  Pludselig bliver ramt af en idé til et tiltag, der kunne høre under kommunikationsafdelingen 

  • Skvatter over en trygfjle eller et crashet link i noget af vores materiale 

  • Råber højt, hvis du har behov for anden eller mere information herfra 

  • Mærker en impuls til at ville understøtte kommunikationsarbejdet – for eksempel ved at tage en sludder med mig, og derved give et endnu større indblik i den samlede OS2 målgruppe
     
  • Eller noget helt femte


Bliv beriget - allerede i dag 


Du kan faktisk - lige nu - få noget ud af Sisses kompetence! Helt uden beregning sender jeg dig nemlig mine bedste hilsner, hvis du sender en mail til Sisse, med dit svar på følgende spørgsmål: 


Hvis du kunne bestemme, hvad kunne Sisse så især fokusere på i kommunikationsindsatsen hos OS2? Hvad er noget, du kunne tænke dig at høre mere om? Eller mindre? 

(Hvis du ikke kan finde på noget at skrive, er du også velkommen til at kommentere på den ubrugelige viden, du ser i faktaboksen). 


”Jeg glæder mig til at lære flere OS2’ere at kende, og er spændt på, om jeg mon får svar tilbage fra læsere af dette blogindlæg”, fortæller jeg mig til sidst i interviewet.

Vi runder snakken af med en tår kaffe og et æble fra tekøkkenet. Og en high-five til min sidemakker, Thomas.

Skrevet af Sisse Engsig Karlsson, 23. august 2023


Få en hilsen allerede i dag

... og bidrag til OS2-fællesskabet

Faktaboks om Sisse

Født før murens fald, men kun lige akkurat

Vokset op i Mørke, Syddjurs (husk altid at køre omkring Løgten, hvis du skal dertil). Er dansk indendørsmester i at flytte, du ringer bare.

Har haft egen virksomhed som kommunikationskonsulent med særligt fokus på online facilitering og performancecoaching. Herunder samarbejde med organisationer og virksomheder fra den offentlige og private sektor. Samarbejder i iværksætter-feltet, særligt indenfor tech og digitalisering er også en del af porteføljen.


Pensioneret stand-up-komiker, passioneret omkring ponyer og god kundeservice. Er desuden en dårlig taber, men uden at ville indrømme det.


Tags