Jobopslag: Vi søger en produktkoordinator til flere OS2-produkter

26 august, 2022 af
Jobopslag: Vi søger en produktkoordinator til flere OS2-produkter
OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab, Rasmus Frey

Hvis du kunne tænke dig at stå for at sikre en god organisatorisk implementering og onboarding af open source it-produkter i den offentlige sektor, skal du skrive og sende en ansøgning til os senest den 12. september.

Læs det fulde opslag

 

Vær med til at sætte rammerne for tværgående samarbejde og udvikling af udvalgte digitale løsninger i offentlige myndigheder – med afsæt i open source som metode. Vi skal bruge en koordinator, der kan stå for onboarding, udbredelse og koordinering af en håndfuld it-produkter i OS2-fællesskabet. Det er vigtigt, at du enten kender til open source allerede eller er klar på at lære om det.

De produkter, der udvælges af bestyrelsen og som du skal arbejde videre med, findes allerede i vores portefølje. Læs om vores produkter.

 

Dine opgaver vil primært bestå i at indsamle data om barrierer og behov, omsætte disse til konkrete skabeloner/vejledninger, procesbeskrivelser og samt hjælpe arbejdsgrupperne omkring produkterne med rådgivning, koordinering af udvikling og drift samt understøttelse af eventuelle udbudsprocesser. Vi står klar med sparring, men forventer også at du kan arbejde selvstændigt.

 

Du kan komme fra alle uddannelsesbaggrunde. I ansøgningen vil vi gerne høre eksempler på, hvordan:

  • Du reflekterer over, på hvilke måder et samarbejde i en koordinationsgruppe kan styrkes. Om OS2s koordinationsgrupper her.
  • Du får indsigt i den bedste overordnede metode til en implementeringsproces for et open source produkt.

 

Godt at vide:

Sekretariatet ligger i Aarhus på Dokk1

Læs det fulde opslag

Kig på OS2s strategi for 2022-25.

Læs om OS2’s organisering og governance.

Ansøgning frist den 12. september

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vores blogs