Fire nye opdateringer på OS2kravmotor

20 november, 2018 af
Fire nye opdateringer på OS2kravmotor
OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab, Rasmus Frey

Et sprint er ovre. OS2kravmotor har netop færdiggjort fire centrale funktionalitetsændringer. Ændringer som kan gøre jeres liv meget lettere, når I bruger af OS2kravmotor.

De fire ændringer drejer sig om opmærkning af krav, hjælpetekst ved kravoprettelse, overskrivning af bilag ved tværkommunale krav og leverandør-stories.

De to første opdateringer: Hjælpetekst og mere opmærkning på kravene

Blandt de nye funktioner er hjælpetekst. Hjælpeteksten er til redaktørerne i kommunerne, så de kan oprette ensartede krav. Kravet skal være kort, præcist og passe i en enkel kravkategori.

Redaktører får med de nye opdateringer også rettigheder til at opmærke krav med rationale, noter, lokale udvidelser, arkitekturprincipper og angivelse af om kravet er informationskrav. Klassifikationen ”arkitekturprincip” kan nu ses i brugergrænsefladen.

De to sidste opdateringer: De fælleskommunale bilag og leverandør-stories

Du kan nu uploade nye lokale bilag til at erstatte eventuelle tværkommunale bilag.

Leverandører kan f.eks. forberede standardsvar ved at downloade krav fra kravmotoren.

Hvordan kan OS2kravmotor hjælpe jer?

OS2kravmotor er udviklet af Digital Identity og giver støtte til jeres kravspecifikation, da den er med til at kvalitetssikre og vedligeholde ikke-funktionelle krav. Ikke-funktionelle krav er de krav, der ikke umiddelbart har noget at gøre med slutbrugerens brug af løsningen. Det er altså et kravkatalog til den tekniske dialog mellem leverandøren og jeres kommune inden et it-indkøb. Her hjælper OS2kravmotor jer.

Vores blogs