Bestyrelsen 2023: Suppleant Thor Dekov Buur

Thor blev valgt som suppleant på generalforsamlingen i 2022.
3 juni, 2022 af
Bestyrelsen 2023: Suppleant Thor Dekov Buur
OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab, Rasmus Frey

Vi har stillet bestyrelsen et par spørgsmål, så vi kan lære dem bedre at kende. Her er det suppleant Thor Dekov Buur (interview fra 2022).

 

Hvad laver du på dit daglige arbejde?

Til dagligt er jeg teamleder med ansvar for forvaltningens systemforvaltning og -portefølje. Fx ligger det tekniske ansvar for OS2Display, OS2BorgerPC, og Valghalla i mit team. Jeg er optaget af, at vores systemportefølje drives effektivt både teknisk og økonomisk og naturligvis, at medarbejdernes og borgernes behov bliver mødt.

 

Hvad motiverer dig til at være suppleant for bestyrelsen for OS2?

Jeg har fuldt OS2 siden starten og var involveret i opstarten af TING, der i dag er Foreningen Det Digitale Folkebibliotek, der var forbillede for OS2. I Kultur og Fritidsforvaltningen i København vil vi gerne bruge OS2 mere strategisk og i den henseende er suppleantposten relevant. Jeg er sikker på, at både OS2 og KK vil have glæde af et tættere samarbejde. Jeg glæder mig til at komme dybere ind i arbejdet.

 

Har du andet bestyrelsesarbejde eller lignende?

Jeg er netop blevet genvalgt som skolebestyrelsesmedlem, og selvom der er ikke umiddelbart er tæt faglig sammenhæng mellem skoler og digitalisering, så er der nogle sammenfald, når det kommer til rammesætning og styring. For mange år siden var jeg i bestyrelsen i en forening, der havde til formål at yde økonomisk støtte til frit software/open source, fx kompetenceudvikling, deltagelse i konferencer mm. I nogle år var jeg også involveret i planlægningen og afviklingen af konferencen Open Source Days.

 

Hvad laver du i udenfor arbejde?

Privat bor jeg på Amager med min kone og to af vores drenge (den tredje er flytte hjemmefra). Jeg har været spejder hele mit liv og hjælper nu til, når mine drenge skal på tur og lignende.

Vores blogs