OpenFlow: Integrér dine data fra IT, IIoT og IoT eller mennesker

25 maj, 2021 af
OpenFlow: Integrér dine data fra IT, IIoT og IoT eller mennesker
OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab, Rasmus Frey

Få integrationsløsninger, der sikrer, at dt ejerskab over egne data fra datakilder som IT-systemer, IIoT og IoT eller mennesker.

 

Den nyeste i klassen er OpenFlow, der blev et OS2-godkendt produkt tidligere i i denne måned. OpenFlow er et produkt fra leverandøren OpenIAP. OpenIAP har også produktet OpenRPA; en robot som kan automatisere Windows Elementer, Internet Explorer, Chrome (og Chrome kompatible browser som Edge og Firefox) Java Elementer, SAP-elementer og via billedgenkendelse. Når OpenFlow arbejder sammen med OpenRPA, kan du overvåge RPA-robotten og workflows. Det giver også en enkel AP-adgang til over 2500 forskellige produkter.

OpenFlows primære formål [er] at lade brugeren tage ejerskab på sine data igen.

- Allan Zimmermann, grundlægger af OpenIAP.

Du får OpenFlow som stack (et sæt af applikationer, der arbejder sammen om en et samlet mål). Det gør det enkelt at opsamle, transportere, opbevare og visualisere data, men også at automatisere og styre processer. Brug det på Linux, iOS, Windows samt for IoT/Industri IoT løsninger.

 

Open source og fælles governance

OpenFlow er blevet et OS2-godkendt produkt. Det betyder, at leverandøren har offentliggjort løsningen på open source licens og derudover har forpligtigtet sig til at efterleve OS2s governancemodel.

Allan Zimmermann, grundlægger af OpenIAP, skriver på OS2s LinkedIn side:

Overordnet set er drømmen med at få OpenRPA og OpenFlow godkendt af OS2-fællesskabet, at flere får øjnene op for, hvordan man enkelt og hurtigt kan komme i gang med at automatisere på en sikker måde, og samtidig ved, at man kan skalere vores platform til det ekstreme, når behovet er der.

Ikke mindst blev open source løsningen allerede fra starten designet med et højt sikkerhedsniveau.

 

Kryptering for organisationer

OpenFlow er bygget til, at data og al tilhørende kommunikation kan krypteres. På OpenIAPs hjemmeside står: ”The world is overloaded with information, data, applications, IoT devices and technologies. […] Luckily there are technologies for this purpose too. These are called integrated automation platforms (IAP).” For dig giver det sikkerhed, når du vælge OpenFlow til din organisation.

Står du og mangler en RPA-robot og dens automatiseringspartner, kan du kigge nærmere på OpenRPA og OpenFlow. Leverandøren OpenIAP håber, at du og din offentlige myndigheder tager godt imod de to nye OS2-godkendte produkter.

 

Download koden til OpenFlow og OpenRPA, og kontakt leverandøren OpenIAP for implementering, drift, support eller bare for at høre mere.

Vores blogs