Flere kommuner er blevet klogere på KITOS

28 marts, 2017 af
Flere kommuner er blevet klogere på KITOS
OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab, Rasmus Frey

Siden lanceringen af KITOS 2.0 har KITOS-Sekretariatet været på farten for at introducere kommunerne til det nye system, og der er flere undervisningsdage på vej.

Fra Roskilde til Hammel

Første stop på vejen var Roskilde, hvor KITOS-Sekretariatet præsenterede de nye funktionaliteter i KITOS 2.0 for Digitaliseringsforeningen Sjælland (DIGIT). Det var bare 3 dage efter launch så sekretariatet var spændte på, hvordan det nye system ville blive modtaget. 

Der kom mange gode tilbagemeldinger fra brugerne, og der blev også fundet enkelte fejl, så det var en god begyndelse på den lange række af præsentationer af det nye system.

Siden da har KITOS-Sekretariatet blandt andet holdt en virtuel demo for De Nordjyske Kommuner, samt 2 korte virtuelle intromøder for de nye KITOS-Kommuner i Viborg og Kerteminde. Og i sidste uge kom turen så til Hammel, hvor der blev undervist i både Systemer, Snitflader, Kontrakter og Projekter.

For de der skulle være interesserede, så ligger oplæggene på OS2.eu:

Klik her for at hente præsentationen som ppt

Undervisningsdag i Ballerup

Der er foreløbig planlagt en undervisningsdag i Ballerup torsdag den 4. maj 2017 fra 9:00-14:30. Der er et begrænset antal pladser, og det er derfor vigtigt, at I tilmelder jer hurtigt, hvis I vil være sikre på at få en plads. Der er plads til max 2 deltagere per kommune på de enkelte spor. Tilmelding kører efter først-til-mølle princippet.

Fristen for tilmeldingen er den 21. april kl. 12.00.

Læs mere og tilmeld jer de forskellige spor

Mulighed for webinarer

Udover undervisningsdagen i Ballerup, vil der blive afholdt webinarer efter behov. Skriv til kitos-info@balk.dk, hvis I vil høre mere om mulighederne. 

 

Tags
Vores blogs